Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fripturi de miel cu cartofi dulci prăjiți cu harissa

Fripturi de miel cu cartofi dulci prăjiți cu harissa

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cea mai bună masă de familie pentru fripturi de miel. Ne plac cartofii dulci, iar aceste cartofi pudrați cu boia de ardei sunt rapid și ușor de făcut acasă. Gata în doar o jumătate de oră.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • fripturi pulpe de miel 4, tuns de grăsime
  • harissa 3 linguri
  • cartofi dulci 4, tăiate în felii
  • frunze de salata a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200°C/ventilator 180°C/gaz 6. Se amestecă pasta de harissa cu 1 lingură de ulei și se îmbracă feliile. Se prăjește timp de 20 de minute într-o tavă de copt puțin adâncă, până devin aurii și gătiți. Ungeți fripturile de miel cu puțin ulei de măsline și asezonați. Se încălzește o tigaie cu grătar foarte fierbinte și se fierb fripturile timp de 5 minute pe fiecare parte, sau mai mult dacă vă place bine făcută. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească. Serviți alături de felii și salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 348
  • Gras 10.9g
  • Carbohidrați 40.6g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 22.3g
  • Sare 0,5g
#Fripturi #miel #cartofi #dulci #prăjiți #harissa
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *