Tipul bucătăriei:
Fripturi de miel cu feta, rosii si rozmarin
- serveste 2
- Uşor
Feta adaugă o aromă acidulată care funcționează cu adevărat cu mielul dulce și roșiile suculente în acest fel de mâncare în stil grecesc. Gata în 30 de minute, face o cină perfectă, simplă, la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- supă de pui proaspăt, cub sau concentrat, preparat până la 150 ml, fierbinte
- cuscus 100 g
- fripturi pulpe de miel 2, aproximativ 350g în total, tăiate
- feta 100g, maruntita
- roșii cherry 10, înjumătățit
- rozmarin 1 crenguță, ace tăiate
- pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată
- lămâie ½
Metodă
-
Pasul 1
Se toarnă bulionul peste cușcuș, se acoperă și se lasă să se umfle. Se condimenteaza mielul, se pune pe o tava de copt apoi se grata 3 minute pe fiecare parte. Presarati feta, rosiile si rozmarinul peste miel si gratarul cateva minute pana sfaraie. Se amestecă pătrunjelul cu cușcușul cu o strângere de suc de lămâie și se servește cu mielul.
Informatii nutritionale
- Kcals 532
- Gras 25.4g
- Saturate 13.3g
- Carbohidrați 28.3g
- Proteină 49.4g
#Fripturi #miel #feta #rosii #rozmarin