Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fripturi de miel cu feta, rosii si rozmarin

Fripturi de miel cu feta, rosii si rozmarin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Feta adaugă o aromă acidulată care funcționează cu adevărat cu mielul dulce și roșiile suculente în acest fel de mâncare în stil grecesc. Gata în 30 de minute, face o cină perfectă, simplă, la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • supă de pui proaspăt, cub sau concentrat, preparat până la 150 ml, fierbinte
  • cuscus 100 g
  • fripturi pulpe de miel 2, aproximativ 350g în total, tăiate
  • feta 100g, maruntita
  • roșii cherry 10, înjumătățit
  • rozmarin 1 crenguță, ace tăiate
  • pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • lămâie ½

Metodă

  • Pasul 1

    Se toarnă bulionul peste cușcuș, se acoperă și se lasă să se umfle. Se condimenteaza mielul, se pune pe o tava de copt apoi se grata 3 minute pe fiecare parte. Presarati feta, rosiile si rozmarinul peste miel si gratarul cateva minute pana sfaraie. Se amestecă pătrunjelul cu cușcușul cu o strângere de suc de lămâie și se servește cu mielul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 532
  • Gras 25.4g
  • Saturate 13.3g
  • Carbohidrați 28.3g
  • Proteină 49.4g
#Fripturi #miel #feta #rosii #rozmarin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *