Skip to content

Tipul bucătăriei:

1979

Gammon cu salsa de ananas si papaya

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cea mai bună masă pentru gammon. Salsa de papaya proaspătă și colorată funcționează perfect cu gammonul bogat pentru o masă rapidă și ușoară în orice zi a săptămânii.


Ingrediente

  • gammon fiert 4, felii groase
  • ananas proaspăt 100 g, tăiate cubulețe
  • papaya 1 mic, fără sămânță și tăiat cubulețe
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • lămâie verde 1, cu coaja si zeama
  • frunze de rachetă 50g, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți feliile de gammon pe 4 farfurii. Combinați ananasul și papaya cu ardeiul iute, coriandru, sucul de lămâie, coaja și asezonați. Se amestecă bine și se pune salsa peste gammon. Se serveste cu rucheta.

Informatii nutritionale

  • Kcals 288
  • Carbohidrați 7.4g
  • Proteină 30g
  • Gras 15.5g
  • Sare 3,76g
  • Fibră 1.6g
#Gammon #salsa #ananas #papaya
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *