Tipul bucătăriei:
Gammon glazurat lipicios cu varză cremoasă de muştar
- serveste 2
- Puțin efort
Această rețetă de gammon glazurat lipicios cu varză cremoasă de muștar este rapid și ușor de făcut, perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii
Încercați această rețetă de gammon glazurat lipicios, apoi verificați gammon-ul nostru slow cooker, gammon fript, şuncă prăjită, și altele Retete de sunca de Craciun.
Ingrediente
- varza creata 1/2, mărunțit (inclusiv frunzele de culoare verde închis)
- unt
- fripturi de gammon neafumate 2, tăiate cu grăsime
- miere curgătoare 1 lingura
- sos Worcestershire o liniuță
- creme fraiche cu jumătate de grăsime 2 linguri
- mustar granulat 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Se fierbe varza in apa clocotita cu sare timp de 2-3 minute pana se inmoaie, apoi se scurge foarte bine. Răsturnați pe hârtie de bucătărie pentru a scăpa de excesul de umiditate.
-
Pasul 2
Se incinge un buton de unt intr-o tigaie mare si cand face spuma adauga gammonul. Gatiti 2 minute pe fiecare parte pana devin aurii, apoi adaugati mierea si sosul Worcestershire, cresteti focul si gatiti inca cateva minute pana devine lipicios si glazurat.
-
Pasul 3
Se încălzește crème fraîche și muștarul într-o tigaie, se adaugă varza și se încălzește până se încinge. Sezon. Turnați varza pe farfurii calde și acoperiți cu gammon.
Informatii nutritionale
- Kcals 511
- Gras 29.4g
- Saturate 10.3g
- Carbohidrați 24.9g
- Fibră 11.4g
- Proteină 24.1g
- Sare 2.1g