Skip to content

Tipul bucătăriei:

21914

Gammon glazurat lipicios cu varză cremoasă de muştar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de gammon glazurat lipicios cu varză cremoasă de muștar este rapid și ușor de făcut, perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


Încercați această rețetă de gammon glazurat lipicios, apoi verificați gammon-ul nostru slow cooker, gammon fript, şuncă prăjită, și altele Retete de sunca de Craciun.

Ingrediente

  • varza creata 1/2, mărunțit (inclusiv frunzele de culoare verde închis)
  • unt
  • fripturi de gammon neafumate 2, tăiate cu grăsime
  • miere curgătoare 1 lingura
  • sos Worcestershire o liniuță
  • creme fraiche cu jumătate de grăsime 2 linguri
  • mustar granulat 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe varza in apa clocotita cu sare timp de 2-3 minute pana se inmoaie, apoi se scurge foarte bine. Răsturnați pe hârtie de bucătărie pentru a scăpa de excesul de umiditate.

  • Pasul 2

    Se incinge un buton de unt intr-o tigaie mare si cand face spuma adauga gammonul. Gatiti 2 minute pe fiecare parte pana devin aurii, apoi adaugati mierea si sosul Worcestershire, cresteti focul si gatiti inca cateva minute pana devine lipicios si glazurat.

  • Pasul 3

    Se încălzește crème fraîche și muștarul într-o tigaie, se adaugă varza și se încălzește până se încinge. Sezon. Turnați varza pe farfurii calde și acoperiți cu gammon.

Informatii nutritionale

  • Kcals 511
  • Gras 29.4g
  • Saturate 10.3g
  • Carbohidrați 24.9g
  • Fibră 11.4g
  • Proteină 24.1g
  • Sare 2.1g
.
#Gammon #glazurat #lipicios #varză #cremoasă #muştar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *