Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Gammon si Oua Cu Nasturel si Salata de Mazare

Gammon si ou cu nasturel si salata de mazare

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Gammon și ou este o combinație clasică. În această rețetă, am combinat-o cu o salată proaspătă de nasturel și mazăre pentru o masă rapidă la mijlocul săptămânii, care conține sub 500 de calorii.


Ingrediente

  • Mazăre congelată 100g, decongelat
  • ceapa rosie ½, feliate foarte fin
  • mustar Dijon 1 lingura
  • otet de vin rosu 2 lingurite
  • ulei de masline 1 lingura
  • fripturi de gammon 2
  • ouă 2
  • nasturel 2 pumni

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți mazărea și ceapa într-un castron. Se bate muștarul, oțetul și uleiul de măsline, se condimentează și se amestecă cu mazărea și ceapa.

  • Pasul 2

    Puneți gammonul la grătar pe ambele părți, până când este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Prăjiți sau pozați ouăle.

  • Pasul 3

    Adauga nasturel in amestecul din castron si amesteca totul. Îngrămădești pe farfurii cu gammon și ou prăjit sau poșat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 433
  • Gras 25.4g
  • Saturate 7g
  • Carbohidrați 7.2g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 41.6g
  • Sare 5.8g
#Gammon #nasturel #salata #mazare
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published.