Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pepene galben

Gazpacho cu pepene galben

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Acest gazpacho dulce cu pepene galben este o masă ușoară sau răcoritoare de vară. Ambalat cu multă aromă și acoperit cu șuncă de parmă crocantă, acest fel de mâncare are sub 250 de calorii pe porție


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • pepene galben 300g coapte, tocate
  • roșii cherry o mână, tocată
  • usturoi 1/2 golf, zdrobit
  • oțet de sherry 2 linguri
  • ulei de măsline extra virgin
  • Tabasco câteva stropi
  • sunca de parma 4 felii
  • ridichi o mână, tăiată mărunt
  • castravete 1/4, însămânțate și tăiate cubulețe
  • ceapa verde 2, feliat subțire

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți pepenele galben, roșiile și usturoiul într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.

  • Pasul 2

    Se amestecă prin oțetul de sherry, 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, Tabasco și se condimentează cu puțină sare și piper negru.

  • Pasul 3

    Se acoperă și se răcește în frigider.

  • Pasul 4

    Adăugați șunca parma într-o tigaie rece și gătiți la foc mediu timp de 3-4 minute, rotind la jumătatea drumului, până când este crocantă.

  • Pasul 5

    Puneți gazpacho în boluri și adăugați ridichi, castraveți, ceapă de primăvară, șuncă de parmă crocantă, un pic de ulei de măsline și câteva cuburi de gheață.

Informatii nutritionale

  • Kcals 249
  • Gras 16.1g
  • Saturează 3.2g
  • Carbohidrați 14g
  • Zaharuri 13.3g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 117g
  • Sare 1.7g
.
#Gazpacho #pepene #galben
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *