Tipul bucătăriei:
Gnocchi cremos cu slănină și mazăre
- servește 3
- Uşor
Consultați rețeta noastră rapidă și simplă de gnocchi cu pancetta și mazăre, într-un sos cremos de parmezan, gata în doar 20 de minute
Încercați acest gnocchi cremos parmezan, pancetta și mazăre sau consultați rețetele noastre de gnocchi.
Doriți să aflați cum să vă creați propriul gnocchi de la zero? Urmați rețeta noastră de gnocchi ușor de casă.
Ingrediente
- cuburi de pancetta Pachet de 77g
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- supă de pui 200 ml
- Mazăre congelată 100g, decongelat
- crema dubla 100 ml
- parmezan ras fin pentru a face 3 linguri
- Gnocchi Pachet de 400g
- busuioc o mână, mărunțită
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți o tigaie medie la mijloc și gătiți cuburile de pancetta, amestecând din când în când până sunt aurii și au redat cea mai mare parte a grăsimii. Se amestecă usturoiul un minut, apoi se adaugă bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se reduce cu 1/ 2. Adăugați mazărea, smântâna și parmezanul și amestecați până când mazărea se încălzește.
-
Pasul 2
Între timp, aruncați gnocchi într-o tigaie cu apă sărată clocotită și gătiți urmând instrucțiunile pachetului. Se scurge bine, apoi se vâră în sos cu busuiocul. Aruncați totul împreună și serviți cu extra parmezan, dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 554
- Gras 29.9g
- Saturează 17g
- Carbohidrați 49.6g
- Zaharuri 2.9g
- Fibră 5.5g
- Proteină 18.8g
- Sare 2.4g