Skip to content

Tipul bucătăriei:

6861

Guineea au vin

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2-3
  • Uşor

Bibilicile se gătesc încet cu pancetta, vin roșu, ceapă de nas și cimbru. fraged, umed și plin de aromă, acest fel de mâncare este excelent servit cu tagliatelle, piure sau cartofi soți.


Ingrediente

  • bibilică 1, îmbinat
  • făină 4 linguri, condimentate
  • ceapa de nasture sau ceapa mica 200 g
  • cuburi de panceta 150 g
  • foi de dafin 2
  • cimbru 2 crengute
  • vin roșu
  • tagliatelle, orez sau cartofi sotati

Metodă

  • Pasul 1

    Se unește o bibilică și se amestecă cu 4 linguri de făină condimentată. Rumeniți bucățile în puțin ulei de măsline, apoi lăsați deoparte.

    Adăugați 200 g de ceapă sau ceapă mică, 150 g cuburi de pancetta, 2 foi de dafin și 2 crenguțe de cimbru cu un strop de ulei și prăjiți până se rumenesc.

    Întoarceți bibilicile rumenite, acoperiți cu vin roșu și aduceți la fiert ușor. Acoperiți și gătiți timp de 1 oră. Ridicați carnea și legumele și fierbeți sosul pentru a reduce aproximativ jumătate.

    Se toarnă înapoi peste carne și se servește cu tagliatelle, piure sau cartofi soți.

#Guineea #vin
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *