Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Haggis cu nips

Haggis cu suedez

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Dacă vă gândiți să aveți o sărbătoare Burn’s Night, atunci nu o puteți face fără friptură. Din fericire, puteți cumpăra haggis gata făcut, dar încercați să faceți acompaniamentul tradițional, piure sau neeps. Servește un shot de whisky cu asta.


Încercați această rețetă de haggis cu suedeză, apoi verificați și haggis-ul nostru clasic, neeps și tatties, haggis vegancranachan și mai multe rețete Burns Night.

Ingrediente

  • ceapă 1 mediu, tăiat în jumătate și feliat fin
  • suedez 1 mic, decojit și tăiat în bucăți medii
  • otet din malt o stropire
  • unt 25 g
  • haggis 1 mic (2-3 portii)
  • whisky un capful
  • roșie ketchup de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Pune ceapa și sweed într-o tavă medie și amestecă împreună. Stropiți cu oțet de malț și adăugați 50 ml apă rece. Se unge cu unt și se condimentează cu puțină sare și mult piper negru proaspăt măcinat.

  • Pasul 2

    Scoateți ambalajul din haggis și împachetați din nou în folie. Se cuibără în ceapă și suedeză. Acoperiți cu un capac și gătiți la cuptor pentru aproximativ 45-50 de minute.

  • Pasul 3

    Când suedeza este fragedă și ceapa se rumenește ușor, alunecă cu grijă folia de pe haggis. Apoi aranjați suedeza și ceapa pe farfurie cu haggis despicat și scos. Stropiți cu whisky și serviți cu mult ketchup. într-adevăr un fel de mâncare foarte cald.

Informatii nutritionale

  • Kcals 922
  • Gras 60,6g
  • Saturate 32.1g
  • Carbohidrați 65.1g
  • Fibră 7.6g
  • Proteină 27.4g
  • Sare 4,76g
#Haggis #suedez
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *