Tipul bucătăriei:
Hamburgerul de brânză perfect
- servește 4 persoane
- Uşor
Este un clasic de tip fast-food, dar nu toți hamburgerii cu brânză sunt egali. Urmarea acestor sfaturi simple va avea ca rezultat pateul și cocul din care sunt făcute visele
Căutați cea mai bună rețetă de hamburger cu brânză? Vrei să-ți faci propriul sos de burger? Încercați rețeta noastră clasică de mai jos sau consultați aici mai multe idei de burgeri.
După membri ai măslin Echipa a avut o experiență religioasă apropiată încercând cheeseburgerul din această lume servit la pop-up-ul Four Legs de la Compton Arms, Islington, mi-a revenit provocarea de a-mi crea propria versiune a cheeseburgerului perfect. Este vorba despre reunirea elementelor cheie:
- cea mai suculentă cremă de vită îmbătrânită, sfărâmată și împinsă în tigaie pentru margini maxime crocante
- brânză topită în stil american
- un chifla de brioche prăjit cu unt
- murături picante / dulci / acre / crocante
- un riff pe un sos celebru de la un faimos burger dintr-un anumit punct de vânzare american fast food.
Așa se pune totul împreună …
Care este cea mai bună carne de vită pentru burger?
O tocat cu o cantitate bună de grăsime va face diferența în aroma gustului. Căutați friptură tocată cu un conținut de grăsime de 15%. Și dacă aveți un măcelar bun în apropiere, cereți carne tocată de vită în vârstă care a fost tocată cu adaos de grăsime. Acesta va da cea mai profundă, cea mai puternică aromă, în timp ce rămâne fragedă și suculentă.
Cum faci cel mai bun hamburger?
Făcând o tigaie antiaderentă fumând fierbinte și zdrobind burgerii în tigaie, va permite tortelor să formeze margini carbonizate, crocante – acestea sunt grăsimile și proteinele de pe suprafața caramelizării cărnii. Cel mai bine este să gătești doar două câteodată (cu excepția cazului în care se face grătar), deoarece supraaglomerarea tigaiei îi va reduce temperatura, împiedicând acest proces de caramelizare.
Este important să puneți un capac pe tigaie odată ce brânza a fost adăugată. Aburul creat sub capac va topi brânza rapid, astfel încât burgerul să nu se gătească prea mult; și va ajuta, de asemenea, să elibereze bucățile delicioase de crustă de pe fundul cratiței, astfel încât acestea să se alăture torturilor atunci când sunt scoase în chifle.
Este important sosul de burger?
Sosul poate avea o listă destul de lungă de ingrediente, dar merită. Combo-ul dulce, afumat și acru completează și taie aromele mai bogate ale brioșei, brânzeturilor și pastelei.
Care sunt cele mai bune chifle burger?
Folosirea chiflelor brioche, spre deosebire de chiflele burger normale, va da o margine dulce și un coc bine structurat, care poate ține burgerul. Prăjirea chiflelor pe părțile tăiate adaugă aromă și stabilitate, împiedicând prăbușirea ei atunci când se înmoaie toate sucurile de burger.
Ingrediente
- chifle de burger brioche 4, înjumătățit
- unt nesarat 2 linguri, topite
- carne tocată de vită (15% grăsime) 600g
- felii de branza 4
- murături (ne plac Dino’s Famous Chilli Stacker Pickles) 10 felii, tăiate în bucăți
SOS
- echalion șalotă 2, tocat foarte mărunt
- maioneză 2 linguri
- ketchup de roșii 1 lingură
- lichid din borcanul cu murături (vezi mai sus) 2 linguri
- mustar Dijon 2 lingurițe
- praf de usturoi o ciupitura
- pudra de ceapa o ciupitura
- boia afumată dulce o ciupitura
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face sosul, combinați toate ingredientele într-un castron cu puțin condiment.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și periați părțile tăiate din chifle cu unt topit. Prajeste in tava fierbinte pana devine cu adevarat aurie si prajita.
-
Pasul 3
Puneți căldura la mare. Când tigaia este foarte fierbinte, condimentați tocatul și formați-l în patru bile, apoi împingeți două în tigaie, zdrobind pentru a se aplatiza. Presărați din nou sare și gătiți timp de 2 minute până când este cu adevărat crocant, apoi răsturnați, presărați puțină sare și repetați. Așezați o foaie de brânză pe fiecare și acoperiți cu un capac timp de 30 de secunde până când se topesc. Mutați-vă pe o farfurie și repetați-o cu restul de paste și felii de brânză.
-
Pasul 4
Întindeți o parte din sos pe bazele chiflelor, apoi acoperiți cu tortele de brânză. Acoperiți cu o mulțime de murături, apoi întindeți blaturile cu sosul și puneți deasupra pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 794
- Gras 52.3g
- Saturează 20.2g
- Carbohidrați 39,5g
- Zaharuri 11.5g
- Fibră 2.4g
- Proteină 40g
- Sare 2.9g