Tipul bucătăriei:
împletitură de cârnați condimentat cu fenicul
- serveste 4
- Uşor
Această împletitură de cârnați condimentată cu fenicul este o interpretare pentru adulți a gustarii preferate de picnic a tuturor. Făcut cu un plus de ardei iute și muștar cu susan, acest lucru face o masă reconfortantă la mijlocul săptămânii
Faceți această împletitură de cârnați condimentată cu fenicul, apoi verificați mini rulourile noastre de cârnați, rulourile de miel, rulourile vegane și mai multe rețete de rulouri de cârnați.
Ingrediente
- cârnați buni din ierburi sau de porc 6, jupuit
- semințe de fenicul 1 linguriță, prăjită și zdrobită
- fulgi de chilli un praf (optional)
- pătrunjel cu frunze plate o mână, tocată mărunt
- aluat foietaj 1 x foaie de 350 g
- muștar integral sau chutney de ceapă roșie 1 lingura
- ou 1, bătut
- seminte de susan sau mac a termina
- nasturel a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă carnea de cârnați cu condimentele și pătrunjelul. Desfaceți aluatul și puneți-l pe o tavă de copt. Ungeți mijlocul, pe lungime, cu muștar sau chutney. Formați amestecul de cârnați într-un cârnați mare și puneți-l deasupra.
-
Pasul 2
Faceți tăieturi în diagonală, la 1-2 cm una de cealaltă, în aluat pe ambele părți ale cârnatului, apoi aduceți fâșiile în sus și deasupra, alternativ, pentru a face o împletitură.
-
Pasul 3
Ungeți cu ou și împrăștiați cu semințe. Coaceți 25-30 de minute până când sunt umflate și aurii. Se serveste cu nasturel.
Informatii nutritionale
- Kcals 611
- Gras 42.7g
- Saturate 17.7g
- Carbohidrați 39.6g
- Fibră 0,1g
- Proteină 17g