Skip to content

Tipul bucătăriei:

Încoronarea curcanului

Încoronarea curcanului

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Resturile nu trebuie să fie plictisitoare, condimentează curcanul rămas cu această rețetă rapidă și ușoară. Serviți în sandvișuri sau cu o salată proaspătă în ziua de boxă.


Ingrediente

  • pasta de curry ½ -1 lingura in functie de cat de tare iti place
  • piure de tomate ½ linguriță
  • vin roșu 3 linguri
  • ceapă 1 mic, tocat marunt si prajit in putin ulei
  • jumătăți de caise 4 conservate, făcuți un piure
  • maioneză 150 ml
  • frișcă 3 linguri
  • curcan fiert 300 g, tăiate în bucăți
  • nasturel a orna

Metodă

  • Pasul 1

    Adăugați pasta de curry, piureul de roșii și vinul la ceapă și gătiți timp de două minute. Se amestecă piureul de caise, maiaua și smântâna și apoi se incorporează curcanul. Se serveste cu nasturel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 455
  • Gras 37.1g
  • Saturate 8.3g
  • Carbohidrați 5.5g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 23.1g
  • Sare 0,65g
#Încoronarea #curcanului
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *