Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă cu inimă de bou cu smântână și vinete

Inimă de bou și vinete

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 8
  • Uşor

Încercați ceva diferit cu rețeta noastră de inimă de bou și de vinete. Chef Chris Gillard de la restaurantul londonez EartH Kitchen a creat o marinată fierbinte pentru această carne slabă cu aromă completă, perfectă pentru prăjirea rapidă sau pentru a găti la grătar


Încercați rețeta noastră cu inimă de bou Jerk și vinete, apoi verificați mai multe rețete de vinete, cum ar fi vină la grătar cu salsa verde.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Citiți recenzia noastră completă despre restaurantul EartH Kitchen aici.

Ingrediente

  • inima de bou 400g, tăiat unghiular în felii de 3 mm (vezi notele de mai jos)
  • mentă ½ o grămadă mică, tocată aproximativ
  • năsturel 50g
  • ulei de măsline extra virgin

JERK MARINADE

  • ardei iute capota scotch 2, însămânțate și tocate grosier
  • ceapa verde 2, tocate aproximativ
  • usturoi 3 cuișoare, tocate aproximativ
  • ulei vegetal o stropire
  • condiment măcinat 1 linguriță
  • zahăr brun moale închis 2 lingurițe

VINETE

  • șalotă 1, feliată fin în inele
  • otet de vin alb 3 linguri
  • otet de vin rosu 4 linguri
  • ulei de masline 4 linguri
  • cimbru câteva crenguțe, frunze culese și tocate
  • vinete 2 discuri mari, tăiate în 1cm

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face marinata, puneți bonetele scotch, ceapa de primăvară, usturoiul și un strop de ulei într-un mic robot de bucătărie sau blender și bateți până se omogenizează. Includeți într-un castron și amestecați ingredientele rămase. Se adaugă inima de bou, se amestecă bine și se răcește cel puțin 1 oră.

  • Pasul 2

    Pentru a face vinetele, puneți șalota în felii într-un castron mic, aruncați cu oțetul de vin alb și câteva condimente și lăsați-le 30 de minute.

  • Pasul 3

    Puneți oțetul de vin roșu, 2 linguri de ulei de măsline, cimbru și câteva condimente într-un castron și amestecați împreună. Se adaugă vinetele și se marinează cel puțin 30 de minute.

  • Pasul 4

    Încălziți o tigaie la căldură medie sau grătar la mediu și gătiți vinetele, în serie, dacă este necesar, timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte și carbonizate. Se pune într-un cuptor scăzut pentru a se încălzi.

  • Pasul 5

    Puneți șalotii cu 2 linguri de marinată și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare. Adăugați menta, năsturelul și vinetele și aruncați bine.

  • Pasul 6

    Încălziți o tigaie mare, antiaderentă, la foc mare. Scurgeți inima de bou a marinadei sale și sezon. Gatiti, in loturi daca este necesar (nu supraaglomerati tigaia), timp de 30 de secunde pe fiecare parte, apoi incheiati in salata de vinete. Aruncați ușor, apoi serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 263
  • Gras 15.5g
  • Saturează 3.5g
  • Carbohidrați 7.2g
  • Zaharuri 6.2g
  • Fibră 5.4g
  • Proteină 21g
  • Sare 0,3g
.
#Inimă #bou #și #vinete
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast