Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de coaste condimentate Jerk pentru coaste la grătar

Jerk coaste condimentate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Uşor

Coaste ieftine frecate într-o marinată de casă de ghimbir, lămâie, scorțișoară și ienibahar, prăjite la grătar apoi feliate pentru a servi o mulțime


Ingrediente

  • boabe de ienibahar 1 lingura
  • suport de coaste pentru copii × 2 sau 2 kg coaste gata tăiate
  • supă de pui

CONDIZARE JERK

  • ardei iute roșu 3, tocat
  • usturoi 3 catei decojite si tocate
  • rădăcină de ghimbir o bucata mica, curatata si tocata
  • tei 2, suc
  • cimbru 6 crengute, frunzele decojite
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • scorţişoară 1 lingura
  • cuișoare 3, măcinat într-un pistil și mojar
  • boabe de ienibahar 2 linguri, măcinate într-un pistil și mojar
  • zahăr brun închis 3 linguri
  • ulei de arahide 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3. Tăiați bucățile verde închis din ceapa primăvară și puneți într-o tavă mare cu fructele de ienibahar. Adăugați rafturile pentru coaste și suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Adăugați un cub de supă de pui sau un strop de supă concentrat, acoperiți cu folie și gătiți timp de 2 ore. Scurgeți lichidul de gătit și bucățile.

  • Pasul 2

    Tăiați restul de ceapă primăvară și puneți-l într-un robot de bucătărie cu restul ingredientelor jerk și jumătate de cană de apă. Amplasați la o marinadă. Frecați peste rafturi și lăsați timp de 30 de minute.

  • Pasul 3

    Gătiți coastele la grătar până se rumenesc (dar nu se înnegrează). Dacă gătiți la cuptor, creșteți temperatura la 200C/ventilator 180C/gaz 6 și coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenește. Odihnește-te timp de 10 minute, apoi tăiem felii dacă folosești rafturi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 274
  • Gras 18.4g
  • Carbohidrați 4.1g
  • Fibră 0,1g
  • Proteină 23.3g
  • Sare 0,5g
#Jerk #coaste #condimentate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *