Skip to content

Tipul bucătăriei:

7765

Jerk kebab de pui

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Dacă îți place gustul picant al condimentelor jerk, atunci acești kebab de pui jerk sunt o modalitate perfectă și ușoară de a aduce aromele Caraibelor în propria ta casă. Servește frigăruile de pui și ardei cu cușcuș sau orez


Ingrediente

  • piept de pui fara piele 2, tăiați în bucăți de 3 cm
  • sos jerk sau condimente 3 linguri
  • ardei roșu 1, tăiate în bucăți
  • ardei galben 1, tăiate în bucăți
  • ceapa rosie 1, tăiate în bucăți
  • ulei de floarea soarelui

Metodă

  • Pasul 1

    Pune puiul într-un bol, asezonează, apoi adaugă sosul de jerk și lasă la marinat câteva ore la frigider.

  • Pasul 2

    Așezați puiul și legumele pe 8 frigărui de lemn pre-înmuiate, ungeți cu ulei și grătar, sau grătar, timp de 6-8 minute, întorcându-le regulat.

#Jerk #kebab #pui
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *