Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă vietnameză de carne de porc Kebab

Kebab-uri vietnameze 50:50

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 4 persoane
  • Uşor

Verificați aceste kebaburi proaspete, în stil vietnamez, ambalate cu jumătate de carne de vită jumătate de ciuperci. Aceste mini-kebab-uri nu conțin gluten și asigură o masă rapidă și ușoară pentru patru săptămâni


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

TENDINȚA 50:50

Potrivit unor cercetări recente realizate de Sainsbury’s, un sfert dintre noi încearcă să mănânce mai puțină carne în timpul săptămânii. Nu mulțumiți doar de #meatfreemonday, se pare că mulți se transformă puțin mai flexitar și adoptă o abordare echilibrată față de tendința recentă a mesei pe bază de plante. Supermarketurile au răspuns în mod corespunzător și oferă acum o modalitate inteligentă / furioasă de a ne crește aportul de legume, chiar dacă dorim carne.

Sainsbury’s a lansat un Love Meat & Veg! gamă care include cârnați de porc încărcați cu ardei roșii prăjiți, cartof dulce, ceapă, roșii uscate la soare și quinoa și chiftele picante de carne de vită coreeană care sunt 50% carne de vită britanică și 21% fasole edamame, cu niște pak choi și sriracha extra amestecate pentru o măsură bună . Waitrose, de asemenea, a intrat în act cu noua sa gamă Good Health, cu cârnați din carne care sunt ambalate cu 35% fructe, legume sau leguminoase – cum ar fi niște carne de porc în stil spaniol, naut, spanac și cârnați de roșii și pui chiftele pline de harissa, conopidă și naut. Având testate rutier ambele game, am fost impresionați și inspirați în mod corespunzător. Acesta este un hack de viață foarte ușor de încercat acasă. Prin amestecarea legumelor în cine tradiționale cu carne, puteți spori aroma, textura și nutriția. Încercați kebaburile noastre de carne de vită și ciuperci în stil sud-estic asiatic pentru o victorie ușoară.

ÎNCERCAȚI 50:50 TENDINȚI-VĂ …

SAINSBURY’S

Love Meat & Veg! Chiftele picante de carne de vită coreeană 2,50 GBP / 350g

ACEASTA VA ROG

CHANTAROS

6 Cârnați de porc, butternut squash, quinoa și chile 3,29 GBP / 400g

5000169474396_T1

Ingrediente

  • ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, ras fin
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • lemongrass 1, frunze exterioare lemnoase îndepărtate, tocate mărunt
  • chilli cu ochi de pasăre 1, tocat mărunt
  • ciuperci shiitake 300g, tocate aproximativ
  • carne tocată de vită 300g
  • ulei vegetal 2 linguri
  • ceapă de primăvară mărunțită și coriandru a servi
  • taitei de orez a servi
  • Mica Gemă pleacă a servi

SOS PENTRU DIPPING

  • zahăr pudră 2 linguri
  • lămâie verde 1, suc
  • sos de pește 2 linguri
  • usturoi 1 cuișor, tocat mărunt
  • chilli cu ochi de pasăre 1, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ghimbirul, usturoiul, lămâia și ardeiul iute într-un robot de bucătărie și pulsați scurt. Adăugați ciupercile și blitz-ul până se toacă mărunt. Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu și gătiți ciupercile, amestecând, timp de 7-10 minute sau până când toată umezeala s-a evaporat și amestecul este cu adevărat uscat. Misto. Bătați într-un castron, adăugați carnea tocată de vită și amestecați foarte bine.

  • Pasul 2

    Formați amestecul în 12 kebaburi în formă de cârnați. Se pune pe o foaie de copt și se răcește timp de 20 de minute pentru a se întări.

  • Pasul 3

    Încălziți o tigaie la fierbinte și periați ușor kebab-urile cu ulei vegetal. Plătiți kebaburile timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt marcate pe grătar și fierte. Dacă faceți în loturi, păstrați cald la cuptorul scăzut în timp ce gătiți restul.

  • Pasul 4

    Pentru a face sosul de scufundare, amestecați toate ingredientele cu 1 lingură de apă rece. Presărați kebabii cu ceapă de primăvară și coriandru. Serviți cu tăiței de orez, frunze de salată (pentru ambalare) și sosul zingy.

Informatii nutritionale

  • Kcals 297
  • Gras 18.1g
  • Saturează 5.6g
  • Carbohidrați 14.8g
  • Zaharuri 12.1g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 17.8g
  • Sare 1.7g
.
#Kebaburi #vietnameze
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast