Skip to content

Tipul bucătăriei:

6281

Keema pav

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest keema pav se bazează pe o gustare de stradă indiană – combinația de miel condimentat și rulouri moi unte este delicioasă și face mâncare confortabilă cu o lovitură de picior.


Faceți acest Keema Pav, apoi verificați curry-ul nostru keema de curcan, keema de oaie, plăcinta keema și curry-ul de chiftele Keema.

Ingrediente

  • ulei vegetal
  • tocat slab de miel 250 g
  • cardamom 2 păstăi, semințe zdrobite
  • scorţişoară ½ baton
  • chimen măcinat 1 lingura
  • coriandru 1 lingura
  • ceapă 1, tocat
  • ghimbir ras pentru a face 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită
  • ardei iute verzi 2, feliate
  • rosii 2, tocat
  • rulouri albe mici 4
  • unt 25 g, moale
  • coriandru sau ceapa rosie
  • felii de lamaie a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei într-o tigaie. Se prajeste mielul pana se rumeneste si incepe sa se crocante la margini. Adăugați condimentele și prăjiți un minut, apoi adăugați ceapa, ghimbirul, usturoiul și ardeiul iute. Sezon. Adăugați roșiile și un strop de apă și fierbeți încă 10 minute, amestecând. Pescuiți scorțișoara.

  • Pasul 2

    Pasul 2

    Împărțiți și prăjiți rulourile, apoi untul (sau untul și prăjiți, cu partea unsă în jos, într-o tigaie). Umpleți rulourile cu keema, câteva frunze de coriandru și puțină ceapă roșie feliată. Serviți cu felii de lămâie pentru a le stoarce.

Informatii nutritionale

  • Kcals 689
  • Gras 35.8g
  • Saturate 15.6g
  • Carbohidrați 53,8g
  • Fibră 5g
  • Proteină 35.5g
  • Sare 1.7g
#Keema #pav
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *