Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Kofta de Miel la Gratar

Koftas de miel cu salată de varză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Pregătiți-vă propriile koftas condimentate și serviți-le cu o salată de varză de Bruxelles super sănătoasă și varză pentru o cină delicioasă, cu conținut scăzut de carbohidrați


Încercați aceste koftas de miel, apoi consultați mai multe dintre rețetele noastre sănătoase de carne tocată.

Ingrediente

  • tocat slab de miel 400 g
  • ceapa rosie ½, tăiate mărunt
  • chimen macinat si ardei cayenne 2 lingurite
  • lămâie ½, cu coaja si zeama
  • menta si patrunjel tocate pentru a face 2 linguri din fiecare
  • iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi 100 ml
  • varză de Bruxelles 100 g
  • kale 200 g, tulpina tare îndepărtată și frunzele mărunțite
  • ulei
  • turte plate, a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă carnea tocată de miel, ceapa roșie, câte 1 lingură de chimen și cayenne, coaja de lămâie și ierburile. Condimentați și formați în 12 cârnați mici. Răciți timp de cel puțin 1 oră.

  • Pasul 2

    Amesteca iaurtul cu 1 lingura de chimion si jumatate din zeama de lamaie. Se albesc mugurii timp de 6 minute, se adauga varza varza in ultimele 3 minute. Scurgeți bine.

  • Pasul 3

    Tocați mugurii, adăugați varza și amestecați cu 1 linguriță ulei, zeama de lămâie rămasă și un praf suplimentar de cayenne.

  • Pasul 4

    Prăjiți koftasul, întorcându-le, timp de 10 minute, până când sunt fierte. Serviți cu salată, iaurt și turte, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 272
  • Gras 15.6g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 8.7g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 23.8g
  • Sare 0,3g
#Koftas #miel #salată #varză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *