Tipul bucătăriei:
Lasagna italiană cu cârnați și fenicul
- serveste 6
- Uşor
O nouă rețetă de lasagne. Ne place pe acesta, este plin de arome delicioase italiene. Fabricat cu cârnați și semințe de fenicul, acest fel de paste coapte este ușor, reconfortant și va hrăni o mulțime. Se serveste cu o salata verde in parte
Încercați această rețetă de lasagne italiene cu cârnați și fenicul, apoi consultați-ne coacere paste cârnați, paste vegetariene coacere, paste al forno și se coace paste mai reconfortante.
Ingrediente
- lasagne proaspete aproximativ 12 foi
- mozzarella Pachet 250g (Galbanii fac unul bun)
- Grana Padano 50 g, ras
SOS
- ulei de masline
- Cârnați italieni de porc 8 (căutați cele cu ierburi suplimentare, cu pielea îndepărtată
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- semințe de fenicul 1 lingura
- fulgi de chilli un praf (optional)
- roșii feliate 2 × cutie de 400 g
- vin roșu o stropire (opțional)
- busuioc ½ o grămadă mică
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Ciupiți bucăți mici de cârnați în tigaie, apoi gătiți până se rumenesc. Adăugați usturoiul și gătiți timp de un minut apoi adăugați feniculul și fulgii de ardei iute și gătiți încă un minut. Adăugați roșiile și vinul apoi fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă busuiocul.
-
Pasul 2
Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Pentru a asambla lasagna, pune un strat subțire de sos pe fundul unui vas mare dreptunghiular de copt.
-
Pasul 3
Adăugați un strat de lasagna, ⅓ din sosul de cârnați și ¼ de mozzarella în această ordine. Repetați de două ori apoi terminați cu un strat de lasagna. Se pune peste ultima bucată de sos de roșii pentru a acoperi, apoi se adaugă ultimul strat de mozzarella și o mână de parmezan. Coaceți 40 de minute până când clocotește și devine auriu (acoperiți lejer cu o foaie de folie dacă începe să se rumenească prea mult).
Informatii nutritionale
- Kcals 505
- Gras 32.1g
- Carbohidrați 27.7g
- Fibră 2.1g
- Proteină 25g
- Sare 2.4g