Tipul bucătăriei:
Lasagna usoara si rapida
- serveste 2
- Puțin efort
Tot confortul unei lasagne dar cu foarte putin efort; Lasagna noastră rapidă și ușoară folosește o achiziție inteligentă pentru a o face realizabilă la mijlocul săptămânii.
Faceți această versiune rapidă sau faceți clic aici pentru rețeta noastră clasică de lasagne.
Ingrediente
- usturoi 1 cuișoare, zdrobită
- ulei de masline
- roșii feliate tavă de 400 g
- busuioc o mână mică, tocată
- ravioli de vita si vin rosu 1 pachet, aproximativ 250 g
- mascarpone 4 linguri
- parmezan 3 linguri, ras plus plus pentru blat
- mozzarella 1/2 minge mică, feliată
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti usturoiul in 1 lingura ulei de masline pentru cateva minute, apoi adaugati rosiile. Se fierbe timp de 10 minute până se îngroașă. Se condimentează și se amestecă busuiocul.
-
Pasul 2
Gătiți ravioli în apă clocotită până când sunt aproape fragezi, dar scurgeți-l înainte de a fi gata, deoarece se va continua să gătească în cuptor. Se amestecă mascarpone și parmezan.
-
Pasul 3
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Unge un vas mic de copt. Puneti putin sos de rosii in fund, adaugati un strat de ravioli apoi puneti peste jumatate din amestecul de mascarpone. Adăugați mai mult sos de roșii, restul de ravioli, apoi acoperiți cu sosul de roșii rămas și mascarpone. Așezați mozzarella și mai presărați puțin parmezan. Coaceți 20 de minute până când devin aurii și clocotesc.
Informatii nutritionale
- Kcals 751
- Gras 47,8g
- Carbohidrați 49.3g
- Zaharuri 11.1g
- Fibră 4.7g
- Proteină 28.5g
- Sare 1.8g