Tipul bucătăriei:
Madras de pui
- serveste 6
- Uşor
Această rețetă de madras de pui este o modalitate foarte ușoară de a hrăni familia. Versiunea noastră sănătoasă a acestui curry clasic de pui picant are sub 300 de calorii
Încearcă acest madras de pui, apoi verifică jalfrezi de pui, dhanksak de pui, curry de pui sănătos, curry de pui sănătos la gătirea lentă și mai multe rețete de curry de pui.
Ingrediente
- ceapa 2, tocat grosier
- usturoi 2 cuișoare, decojite și tocate
- ghimbir o bucată mare, decojită și tăiată felii
- ardei iute verzi 3, tocat grosier
- ulei pentru prăjit
- file de pulpă de pui fără piele 750 g, tăiate în bucăți
- roșii prune tavă de 400 g
- coriandru o grămadă, tocată
- orez a servi
AMestecul de condimente
- seminte de coriandru 1 lingura
- semințe de chimen 1 lingura
- semințe de fenicul 1 lingura
- semințe de schinduf 2 lingurite
- cuișoare 5
- boabe de piper negru 1 lingura
- ardei iute roșu uscat 2 mici
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți toate condimentele într-o tigaie uscată până când miros parfumat. Se răcește, apoi se pisează într-o râșniță de condimente.
-
Pasul 2
Pune ceapa, usturoiul, ghimbirul și ardeiul într-un blender mic și amestecă până la o pastă (s-ar putea să fie nevoie să adaugi un strop de apă).
-
Pasul 3
Se încălzește 2 linguri de ulei într-o tigaie și se prăjește pasta de ceapă timp de 4-5 minute cu un praf bun de sare până devine aurie. Se adaugă puiul și se continuă să prăjești și să se întoarcă în tigaie până devine opac. Se adaugă condimentele și se prăjește încă un cuplu. de minute.
-
Pasul 4
Puneți roșiile și un strop de apă și aduceți la fiert, apoi acoperiți și gătiți timp de 45 de minute până când puiul este fraged. Se amestecă coriandru și se servește cu orez și naan.
Informatii nutritionale
- Kcals 210
- Gras 7.9g
- Saturate 1.8g
- Carbohidrați 25.6g
- Fibră 1.6g
- Proteină 28.3g
- Sare 1.4g