Tipul bucătăriei:
Merguez cu fasole cannellini și spanac
- serveste 2
- Uşor
Această rețetă de cârnați merguez cu fasole cannellini și spanac este o masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi. În plus, este prietenos cu congelatorul
Ingrediente
- mezeluri merguez 6
- ulei de masline
- ceapa rosie 1, feliat
- ardei rosu 1 mare, fără sămânță și feliată
- fasole cannellini Tavă de 400 g, clătită și scursă
- supă de pui 250 ml
- baby spanac 200 g, tocat
- bagheta a servi
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti carnatii intr-o tigaie mare antiaderenta pana se rumenesc peste tot si sunt fierti. Probabil că nu veți avea nevoie de ulei suplimentar, deoarece au un conținut ridicat de grăsimi.
-
Pasul 2
Scoateți cârnații apoi adăugați ceapa și ardeiul și gătiți până se înmoaie. Adăugați fasolea cannellini și supa și gătiți timp de 5 minute, apoi tăiați cârnații în 3 pe diagonală și adăugați înapoi în tigaie.
-
Pasul 3
Se amestecă spanacul până se ofilește, apoi se pune în boluri și se servește cu bucăți de baghetă.
Informatii nutritionale
- Kcals 649
- Gras 35.2g
- Saturate 14.8g
- Carbohidrați 35g
- Zaharuri 10.3g
- Fibră 6.8g
- Proteină 44,7g
- Sare 3.2g
#Merguez #fasole #cannellini #și #spanac