Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Reteta de Carnati Merguez Cu Fasole Cannellini si spanac

Merguez cu fasole cannellini și spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de cârnați merguez cu fasole cannellini și spanac este o masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi. În plus, este prietenos cu congelatorul


Ingrediente

  • mezeluri merguez 6
  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, feliat
  • ardei rosu 1 mare, fără sămânță și feliată
  • fasole cannellini Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • supă de pui 250 ml
  • baby spanac 200 g, tocat
  • bagheta a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti carnatii intr-o tigaie mare antiaderenta pana se rumenesc peste tot si sunt fierti. Probabil că nu veți avea nevoie de ulei suplimentar, deoarece au un conținut ridicat de grăsimi.

  • Pasul 2

    Scoateți cârnații apoi adăugați ceapa și ardeiul și gătiți până se înmoaie. Adăugați fasolea cannellini și supa și gătiți timp de 5 minute, apoi tăiați cârnații în 3 pe diagonală și adăugați înapoi în tigaie.

  • Pasul 3

    Se amestecă spanacul până se ofilește, apoi se pune în boluri și se servește cu bucăți de baghetă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 649
  • Gras 35.2g
  • Saturate 14.8g
  • Carbohidrați 35g
  • Zaharuri 10.3g
  • Fibră 6.8g
  • Proteină 44,7g
  • Sare 3.2g
.
#Merguez #fasole #cannellini #și #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast