Skip to content

Tipul bucătăriei:

Miel cu crustă de ierburi și mămăligă

Miel cu crustă de ierburi și mămăligă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cotleturile de miel sunt cel mai bun mod de a savura carnea de miel în timpul săptămânii. Încearcă-le în această crustă ușoară de ierburi și mămăligă, tot ce au nevoie în asociere este o salată de nasturel și o stoarcere de lămâie. O masă inteligentă în stil de cină pentru doi la masă în mai puțin de jumătate de oră.


Ingrediente

  • cotlet de miel 6, grăsime tăiată
  • nasturel a servi
  • suc de lămâie
  • mămăligă instant 6 linguri amestecate cu 1 lingura rozmarin tocat marunt si asezonate
  • făină simplă 4 linguri, condimentate
  • ou 1, bătut
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați fiecare cotlet de miel în făină, apoi în ou și apoi amestecul de ierburi de mămăligă. Se încălzește un strat puțin adânc de ulei de măsline într-o tigaie și se prăjește timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devine crocant și ușor auriu. Se servesc cotleturile cu nasturel imbracat cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 723
  • Carbohidrați 52.5g
  • Proteină 51.2g
  • Gras 35.7g
  • Sare 0,41g
  • Fibră 1.7g
#Miel #crustă #ierburi #și #mămăligă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *