Tipul bucătăriei:
Miel cu crustă de ierburi și mămăligă
- serveste 2
- Uşor
Cotleturile de miel sunt cel mai bun mod de a savura carnea de miel în timpul săptămânii. Încearcă-le în această crustă ușoară de ierburi și mămăligă, tot ce au nevoie în asociere este o salată de nasturel și o stoarcere de lămâie. O masă inteligentă în stil de cină pentru doi la masă în mai puțin de jumătate de oră.
Ingrediente
- cotlet de miel 6, grăsime tăiată
- nasturel a servi
- suc de lămâie
- mămăligă instant 6 linguri amestecate cu 1 lingura rozmarin tocat marunt si asezonate
- făină simplă 4 linguri, condimentate
- ou 1, bătut
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Înmuiați fiecare cotlet de miel în făină, apoi în ou și apoi amestecul de ierburi de mămăligă. Se încălzește un strat puțin adânc de ulei de măsline într-o tigaie și se prăjește timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până devine crocant și ușor auriu. Se servesc cotleturile cu nasturel imbracat cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.
Informatii nutritionale
- Kcals 723
- Carbohidrați 52.5g
- Proteină 51.2g
- Gras 35.7g
- Sare 0,41g
- Fibră 1.7g
#Miel #crustă #ierburi #și #mămăligă