Skip to content

Tipul bucătăriei:

Miel de unt de hamsie prăjit cu cartofi noi boulangère

Miel de unt de hamsie prăjit cu cartofi noi boulangere

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Această rețetă de miel de primăvară este unul dintre opritorii noștri preferați. Bogăția cartofilor boulangère face minuni cu mielul cu untă de hamsie. Perfect pentru un bucătar lent lent în weekend


De asemenea, mluați-vă propriul sos de mentă pentru a însoți această rețetă de miel fript.

Ingrediente

  • cartofi noi 750g, piele, feliată subțire
  • ceapa 3, feliat subțire
  • usturoi 5 cuișoare, feliate subțire
  • cimbru 1/2 grămadă, frunze culese
  • supă de pui 500 ml
  • unt 125g, la temperatura camerei, plus puțin pentru tablă
  • fileuri de hamsii 8, tocat mărunt
  • umăr de miel în jur de 1,25 kg

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 170 ° C / ventilator 150 / gaz 3. Într-un strat de staniu prăjit cu unt, ridicați cartofii, ceapa, usturoiul, cimbru și câteva condimente, repetând până când ați folosit toate ingredientele, terminând pe un ultim strat de cartofi. Se toarnă bulionul de pui.

  • Pasul 2

    Într-un castron, zdrobește untul moale și fileurile de hamsii și condimentează cu piper negru și puțină sare. Frecați acest lucru peste tot mielul.

  • Pasul 3

    Puneți cartofii pe raftul din mijloc al cuptorului și pe raftul de deasupra puneți umărul de miel, asigurându-vă că este chiar deasupra cartofilor, pentru a prinde toate sucurile sale.

  • Pasul 4

    Gatiti 3-4 ore pana cand blatul cartofilor este crocant si mielul este fraged. Acoperiți cartofii liber cu folie străpunsă dacă încep să se întunece prea mult – sucurile vor putea să curgă prin găuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 945
  • Gras 64g
  • Saturează 34g
  • Carbohidrați 37,8g
  • Zaharuri 8.6g
  • Fibră 7g
  • Proteină 50,9g
  • Sare 2.1g
.
#Miel #unt #hamsie #prăjit #cartofi #noi #boulangere
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *