Skip to content

Tipul bucătăriei:

miel din Orientul Mijlociu cu o singură oală

Miel din Orientul Mijlociu într-o singură oală

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Acest miel ușor din Orientul Mijlociu dintr-o singură oală este o masă grozavă de familie și are sub 500 de calorii per porție


Ingrediente

  • ceafa de miel 600 g, tăiate în bucăți mici
  • ceapă 1, tocat
  • harissa 3 linguri
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • cub de supa de pui 1 (sau bulion lichid concentrat de pui)
  • dovleac 500 g, decojite și tăiate în bucăți
  • naut Tavă de 400 g, clătită și scursă
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge o tigaie antiaderenta cu capac pana se incinge, apoi se adauga carnea de miel si se rumeneste peste tot. Apoi se adauga ceapa si se caleste 3-4 minute pana se inmoaie. Puneți harissa și roșiile din conserva, apoi umpleți tava goală de roșii cu apă și adăugați-o în oală. Adăugați un cub de bulion de pui sau echivalentul în bulion lichid concentrat.

  • Pasul 2

    Se fierbe timp de 45 de minute, apoi se adaugă dovleceii și năutul și se continuă la fiert, neacoperit, până când dovleceii sunt fragezi. Acest lucru ar trebui să dureze încă 20-25 de minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 489
  • Gras 27.4g
  • Saturate 10.7g
  • Carbohidrați 24.8g
  • Fibră 8g
  • Proteină 31.9g
  • Sare 1.5g
#Miel #din #Orientul #Mijlociu #întro #singură #oală
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *