Skip to content

Tipul bucătăriei:

16668

Miel înnegrit cu ardei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă simplă este una dintre mâncărurile noastre preferate de miel din toate timpurile. Pur și simplu, cotlet de miel asezonați la grătar câteva minute pe fiecare parte și serviți cu ardei și ceapă la grătar.


Ingrediente

  • unt 50 g
  • piper roșu 1 lingura
  • granule de usturoi ½ linguriță
  • paprika 1 lingura
  • piper alb măcinat 1 lingura
  • cimbru 1 lingurita, uscata
  • ceapa rosie 2, mare
  • ardei rosii 2, feliate
  • ardei verzi 2, feliate
  • cotlet de miel
  • lămâie 1
  • pătrunjel cu frunze plate o mână

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă 50 g de unt topit cu 1 linguriță de cayenne, ½ linguriță granule de usturoi, 1 linguriță boia de ardei, 1 linguriță de piper alb măcinat și 1 linguriță de cimbru uscat.

    Asezonați bine și apoi ungeți generos ambele părți ale cotleturilor. Lăsați cel puțin 20 de minute.

  • Pasul 2

    Prăjiți 2 cepe roșii mari, tăiate felii groase, 2 ardei roșii feliați și 2 ardei verzi feliați până se înmoaie și începe să se carbonizeze pe margini.

  • Pasul 3

    Cotleturile de miel se pun la grătar timp de 2-3 minute pe fiecare parte pentru mediu. Serviți cu legume, adăugând felii de lămâie și o mână de pătrunjel cu frunze plate.

#Miel #înnegrit #ardei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *