Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de escalope de porc cu piure de conopida

Muștar de porc cu piure de conopidă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Conopida este o alternativă surprinzător de delicioasă la piureul de cartofi în această rețetă. Servită cu o escalope de porc prăjită și un sos cremos de muștar, aceasta este o cină sănătoasă, dar copioasă pentru doi


Ingrediente

  • conopidă ½, tăiate buchetele
  • unt
  • lapte
  • ulei de masline
  • escalope slabe de porc 2
  • mustar integral 1 lingura
  • cremă proaspătă cu jumătate de grăsime 2 linguri
  • spanac 100g, fierte la abur pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Conopida se fierbe la abur până se înmoaie, apoi se amestecă până la un piure omogen cu un nod mic de unt și un strop de lapte.

  • Pasul 2

    Se încălzește 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă. Prăjiți carnea de porc pe ambele părți până devine aurie și gătită. Adăugați muștarul și crème fraîche în tigaie cu un strop de apă și amestecați până obțineți un sos.

  • Pasul 3

    Serviți carnea de porc cu spanacul și piureul de conopidă în parte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 358
  • Gras 19.2g
  • Carbohidrați 6.4g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 40.3g
  • Sare 0,66g
#Muștar #porc #piure #conopidă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *