Tipul bucătăriei:
Muștar de porc cu spanac
- serveste 2
- Puțin efort
Un preparat de porc delicios, dar rapid și ușor. Se prepară la mijlocul săptămânii și se servește pe un pat de spanac. Sosul este o soluție clasică la mijlocul săptămânii, făcută cu supă de pui, creme frage și muștar integral. În curând veți face acest lucru în mod regulat, deoarece este o masă atât de câștigătoare pentru doi
Ingrediente
- ulei de masline
- file de muschi de porc t aproximativ 300g, grăsime complet tăiată și feliată
- mustar integral ½ linguriță
- supă de pui 100 ml
- creme fraiche cu jumătate de grăsime 2 linguri
- lămâie ½, suc
- pătrunjel un buchet mic, tocat
- spanac 200 g
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește o tigaie mare antiaderentă până se încinge și se adaugă 1 linguriță ulei de măsline. Rumeniți rapid feliile de porc peste tot în loturi și scoateți-le. Adăugați muștarul și bulionul de pui, aduceți la fiert, apoi adăugați crema fraîche. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți timp de 4-5 minute până când este gătită. Se condimentează și se adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul.
-
Pasul 2
pasul 2
Între timp se fierbe spanacul la abur, se împarte în 2 farfurii apoi se adaugă carnea de porc și sosul.
Informatii nutritionale
- Kcals 243
- Gras 9.1g
- Carbohidrați 2.4g
- Fibră 2.6g
- Proteină 37.9g
- Sare 1.01g