Skip to content

Tipul bucătăriei:

7309

Muștar de porc cu spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Un preparat de porc delicios, dar rapid și ușor. Se prepară la mijlocul săptămânii și se servește pe un pat de spanac. Sosul este o soluție clasică la mijlocul săptămânii, făcută cu supă de pui, creme frage și muștar integral. În curând veți face acest lucru în mod regulat, deoarece este o masă atât de câștigătoare pentru doi


Ingrediente

  • ulei de masline
  • file de muschi de porc t aproximativ 300g, grăsime complet tăiată și feliată
  • mustar integral ½ linguriță
  • supă de pui 100 ml
  • creme fraiche cu jumătate de grăsime 2 linguri
  • lămâie ½, suc
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • spanac 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește o tigaie mare antiaderentă până se încinge și se adaugă 1 linguriță ulei de măsline. Rumeniți rapid feliile de porc peste tot în loturi și scoateți-le. Adăugați muștarul și bulionul de pui, aduceți la fiert, apoi adăugați crema fraîche. Întoarceți carnea de porc în tigaie și fierbeți timp de 4-5 minute până când este gătită. Se condimentează și se adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul.

  • Pasul 2

    pasul 2

    Între timp se fierbe spanacul la abur, se împarte în 2 farfurii apoi se adaugă carnea de porc și sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 243
  • Gras 9.1g
  • Carbohidrați 2.4g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 37.9g
  • Sare 1.01g
#Muștar #porc #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *