Skip to content

Tipul bucătăriei:

Orez și bacon orez prăjit

Orez și bacon orez prăjit

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Rețeta noastră reconfortantă pentru orezul prăjit este un înlocuitor rapid și ușor pentru oricine dorește să ia un chinez la mijlocul săptămânii. De asemenea, am menționat că durează doar 20 de minute pentru a face? O da.


Ingrediente

  • slănină striată 6 rashers, feliate
  • ulei pentru prăjire
  • ghimbir o bucată mică, curățată și tocată
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • orez basmati aburit Pungă de 250g
  • Mazăre congelată 75g, decongelat
  • ouă 2, bătut cu ulei de susan de 1 lingură
  • arpagic o mână de tocat
  • sos de soia

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți un wok sau o tigaie. Gatiti slanina intr-un strop de ulei pana cand este crocanta. Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante, lăsând cât mai multă grăsime în urmă.

  • Pasul 2

    Adăugați ghimbirul, usturoiul și ardeiul iute și prăjiți o clipă, apoi adăugați orezul, mazărea și slănina.

  • Pasul 3

    Continuați să gătiți și să aruncați orezul până când este fierbinte.

  • Pasul 4

    Se toarnă peste ouă, apoi se amestecă și se aruncă cu orezul până când ouăle sunt tocmai setate. Se amestecă arpagicul cu o picătură de sos de soia și se servește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 511
  • Gras 25.5g
  • Saturează 8g
  • Carbohidrați 41.3g
  • Zaharuri 2.6g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 27.3g
  • Sare 3.2g
.
#Orez #și #bacon #orez #prăjit
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *