Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ouă de prepeliță scotch

Ouă de prepeliță scotch

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12

Un ou scotch perfect de mărimea unei mușcături. Această rețetă se dublează sau se triplează cu ușurință dacă aveți o petrecere, iar invitații voștri vor fi impresionați de aceste mici ciucuri inteligente. Folosirea ouălor de prepeliță le duce la un alt nivel. Serviți cu o maioneză de muștar Dijon. Nu este nevoie de tacâmuri.


Ingrediente

  • ouă de prepeliță 12
  • cârnați de porc de bună calitate 4, jupuite
  • pătrunjel cu frunze plate tocate fin pentru a face 2 linguri
  • salvie tocat fin pentru a face 1 lingura
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • făină simplă 2-3 linguri, condimentate
  • ouă 2, bătut
  • 75 g
  • ulei de arahide pentru prăjire adâncă

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți cu grijă ouăle de prepeliță într-o oală cu apă clocotită și gătiți timp de 2 minute.

  • Pasul 2

    Scurgeți apoi turnați într-un castron cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.

  • Pasul 3

    Curățați ouăle cu grijă și lăsați-le să se usuce pe hârtie de bucătărie.

  • Pasul 4

    Puneți cârnații, ierburile și muștarul într-un bol și asezonați. Amestecați foarte bine, s-ar putea să găsiți acest lucru cel mai ușor cu mâinile. Împărțiți în 12 bucăți.

  • Pasul 5

    Pune fiecare bucată între două foi de folie alimentară și folosește-ți degetele pentru a presă în cerc. Ridicați foaia superioară de folie alimentară.

  • Pasul 6

    Pune un ou în mijlocul cercului de carne de cârnați și folosește stratul exterior de folie alimentară pentru a ajuta la înfășurarea cărnii în jurul ouului. Apăsați marginile cărnii împreună, astfel încât să nu rămână ouă expus. Îndepărtați stratul exterior de folie alimentară și puneți făina, oul bătut și pesmetul în vase separate.

  • Pasul 7

    Rulați ouăle scotch în făină, apoi în ou, apoi pesmet. Repetați etapele cu ou și pesmet, astfel încât să aveți un strat exterior dublu. Repetați până când toate ouăle sunt acoperite. Răciți timp de 20 de minute sau până când sunteți gata de gătit. Se încălzește uleiul într-o tigaie plină cu ulei nu mai mult de ⅓ și se încălzește până ajunge la 180C la un termometru sau un cub de pâine se rumenește în aproximativ 30 de secunde.

  • Pasul 8

    Gătiți ouăle în loturi timp de 4 minute sau până când devin crocante și aurii. Se scurge pe hartie de bucatarie si se serveste cald sau rece.

Informatii nutritionale

  • Kcals 152
  • Carbohidrați 7.4g
  • Proteină 5.2g
  • Gras 11.3g
  • Sare 0,6g
  • Fibră 0,2g
#Ouă #prepeliță #scotch
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *