Skip to content

Tipul bucătăriei:

6957

Paillard de pui cu ardei rosii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați acest mod simplu de a servi puiul, turtit (cel mai ușor este bătut cu sucitorul) pentru a face un escalope subțire. Prăjită rapid și servită cu ardei roșu și hamsii, aceasta este o rețetă rapidă și sănătoasă pentru doi. Se serveste cu un strop de lamaie si o salata verde.


Încercați acest paillard de pui cu ardei roșu, apoi verificați mai multe rețete de pui sănătoase, cum ar fi puiul nostru copt cu lămâie.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ardei rosii 2, însămânțate și tăiate felii
  • usturoi 1 cuișoare, decojit și tăiat felii subțiri
  • hamsii 2, tocat grosier
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat grosier
  • lămâie 1, înjumătățit
  • fileuri de piept de pui fără piele 2

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge putin ulei de masline si se prajesc ardeii rosii pana sunt moale si prajiti pe margini. Adăugați usturoiul și amestecați, apoi adăugați anșoa și gătiți timp de 5 minute înainte de a amesteca prin pătrunjel și de a stoarce peste puțină lămâie. Sezon. Între timp, înjumătățiți fileurile de pui pe orizontală, puneți-le între foile de folie alimentară și spălați-le cu sucitorul până se subțiază. Se unge cu ulei, se condimentează bine și apoi se prăjește până când este fiert. Se stoarce peste lamaia ramasa si se serveste cu ardei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 224
  • Gras 5.5g
  • Carbohidrați 10.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 33g
  • Sare 0,5g
#Paillard #pui #ardei #rosii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *