Tipul bucătăriei:
Pappardelle cu cârnați, fenicul și vin roșu
- serveste 4
- Uşor
Acest fel de mâncare foarte simplu de paste, format din cârnați, fenicul și vin roșu, este un excelent pentru iarnă și este gata în 30 de minute. Perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- ulei de masline
- cârnați de porc 6, (de bună calitate)
- semințe de fenicul 1 lingura
- usturoi 1 cuișoare, feliat
- vin roșu un pahar mare
- roșii feliate tavă de 400 g
- pappardelle 300 g
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, lată, antiaderentă. Ciupiți bucăți mici de cârnați în tigaie, apoi prăjiți până se rumenesc.
-
Pasul 2
Adăugați semințele de fenicul și usturoiul și gătiți timp de un minut. Adăugați vinul roșu și lăsați-l să clocotească aprig câteva minute, apoi puneți roșiile. Se fierbe timp de 15-20 de minute până se îngroașă.
Între timp gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurge si se amesteca cu sosul.
Informatii nutritionale
- Kcals 595
- Carbohidrați 67,6g
- Proteină 23.9g
- Gras 25.8g
- Sare 1.5g
- Saturate 6.9g
- Fibră 3.4g
#Pappardelle #cârnați #fenicul #și #vin #roșu