Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pappardelle cu cârnați, fenicul și vin roșu

Pappardelle cu cârnați, fenicul și vin roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest fel de mâncare foarte simplu de paste, format din cârnați, fenicul și vin roșu, este un excelent pentru iarnă și este gata în 30 de minute. Perfect pentru o masă la mijlocul săptămânii.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • cârnați de porc 6, (de bună calitate)
  • semințe de fenicul 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • vin roșu un pahar mare
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • pappardelle 300 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, lată, antiaderentă. Ciupiți bucăți mici de cârnați în tigaie, apoi prăjiți până se rumenesc.

  • Pasul 2

    Adăugați semințele de fenicul și usturoiul și gătiți timp de un minut. Adăugați vinul roșu și lăsați-l să clocotească aprig câteva minute, apoi puneți roșiile. Se fierbe timp de 15-20 de minute până se îngroașă.

    Între timp gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se scurge si se amesteca cu sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 595
  • Carbohidrați 67,6g
  • Proteină 23.9g
  • Gras 25.8g
  • Sare 1.5g
  • Saturate 6.9g
  • Fibră 3.4g
#Pappardelle #cârnați #fenicul #și #vin #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *