Skip to content

Tipul bucătăriei:

Paste ragu cu cârnați afumati

Paste cu ragu de cârnați afumati

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Cea mai bună rețetă de cârnați și paste pentru doi. Adaugă un strop de boia afumată și cu semințele de fenicul vei obține un sos mai interesant decât orice poți cumpăra. Rigatoni este forma perfectă de pastă pentru a ține sos – așa că ia o furculiță și bucură-te!


Ingrediente

  • ulei de masline
  • cârnați de porc 4, piei îndepărtate
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • semințe de fenicul ½ linguriță
  • boia afumată 1 lingura
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • roșii feliate 1 tavă de 400 g
  • vin roșu o stropire (opțional)
  • pătrunjel ½ o grămadă mică
  • rigatoni 150 g

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă. Ciupiți bucăți mici de cârnați în tigaie apoi gătiți până se rumenesc. Adăugați usturoiul și gătiți un minut apoi adăugați condimentele și gătiți încă un minut. Puneți roșiile și vinul apoi fierbeți timp de 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul.

  • Pasul 2

    Gătiți rigatonii urmând instrucțiunile de pe pachet, apoi amestecați cu sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 702
  • Gras 35.7g
  • Carbohidrați 74.3g
  • Fibră 5.7g
  • Proteină 25.5g
  • Sare 2.34g
#Paste #ragu #cârnați #afumati
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *