Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pancete crocante, jachete cu arpagic și smântână

Piei de cartof încărcate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Faceți acești cartofi cremoși, cu brânză, cu pancetta crocantă pentru masa perfectă de confort la mijlocul iernii. Pentru a reduce timpul de gătit, puteți pune cartofii în cuptorul cu microunde (nu uitați să le intepați cu o furculiță) și să le gătiți până se înmoaie.


Ingrediente

  • coacerea cartofilor 2, (aproximativ 300g fiecare)
  • smantana 4 linguri, plus încă de servit
  • cheddar 50g, ras
  • arpagic tocat pentru a face 3 linguri
  • pancetta 75g, cubulat
  • salată verde a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Coaceți cuptorul timp de 1 oră sau până când se înmoaie și au un pic de da când sunt stoarse.

  • Pasul 2

    Scoateți cartofii din cuptor și înjumătățiți. Scoateți mijlocul cartofilor într-un castron, lăsând o coajă în interiorul cojilor pentru a le menține ferme, apoi aranjați cojile într-un vas de copt.

  • Pasul 3

    Adăugați 4 linguri de smântână, cheddar și majoritatea arpagicului în vas, amestecați-le apoi condimentați.

  • Pasul 4

    Puneți amestecul înapoi în cojile de cartofi și coaceți din nou timp de 10 minute.

  • Pasul 5

    Prăjiți cuburile de pancetta într-o tigaie antiaderentă uscată până când sunt crocante. Presărați spudurile coapte cu restul de arpagic și puțin mai multă smântână. Se servește cu o salată verde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 597
  • Gras 25.6g
  • Saturează 13.4g
  • Carbohidrați 65,8g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 7.9g
  • Proteină 21,8g
  • Sare 1.5g
.
#Piei #cartof #încărcate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *