Skip to content

Tipul bucătăriei:

3330

Pilaf de bulgar de pui cu scorțișoară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Dacă îți plac mâncărurile rapide, vei adora acest pilaf ușor. Cu pulpe de pui și spanac și făcut cu bulgar și condimentat cu scorțișoară, este o masă rapidă și convenabilă la mijlocul săptămânii pentru doi.


Ingrediente

  • scorţişoară ¼ linguriță
  • chimen măcinat un ciupit mare
  • Pulpe de pui 4, mic
  • ulei de masline
  • ceapă 1 mic, tocat fin
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • grâu bulgar 90 g
  • supă de pui 150 ml
  • spanac 100g, tocat
  • unt
  • fulgi de migdale prăjite 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Ungeți condimentele și niște condimente în pulpele de pui și rumeniți peste tot în puțin ulei de măsline. Acoperiți și gătiți.

  • Pasul 2

    Intre timp se caleste ceapa in putin ulei pana se inmoaie, se adauga usturoiul si se caleste un minut, apoi se adauga bulgarul si supa si se lasa la fiert. Gatiti 12-15 minute pana cand bulionul a fost absorbit. Adăugați spanacul și amestecați până se ofilește. Pufează pilaf-ul, se unge cu unt și se stropește cu migdale. Serviți cu puiul și orice sucuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 517
  • Carbohidrați 36.3g
  • Proteină 45,9g
  • Gras 20.7g
  • Sare 0,6g
  • Fibră 1g
#Pilaf #bulgar #pui #scorțișoară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *