Skip to content

Tipul bucătăriei:

1093

Pilaf de miel si spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest pilaf cu spanac, ciuperci și lămâie nu numai că te va menține confortabil în această iarnă, dar este plin de ingrediente care sunt bune pentru tine și te vor menține sănătos.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • fripturi pulpe de miel 2, tăiate în bucăți
  • ceapă 1, feliat
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • semințe de chimen 1 lingura
  • păstăi de cardamom 4, usor zdrobit
  • orez basmati 300 g
  • supă de pui 550 ml
  • spanac 100 g, spalate si tocate

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie, se adaugă mielul și se rumenește rapid peste tot. Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie, apoi amestecați condimentele și orezul.

    Se toarnă peste bulion, se aduce la fiert și se acoperă cu un capac etanș. Reduceți focul și gătiți ușor până când tot bulionul a fost absorbit, aproximativ 15 minute. Amestecați spanacul pentru ultimul minut de gătit până se ofilește.

Informatii nutritionale

  • Kcals 476
  • Carbohidrați 64,9g
  • Proteină 26.7g
  • Gras 14g
  • Sare 0,91g
  • Saturate 5g
  • Fibră 1.3g
#Pilaf #miel #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *