Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Pilaf cu pui si fasole

Pilaf de pui și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Pilaf face cel mai bun preparat de orez rapid. Această rețetă sănătoasă de pui servește 2 și poate fi preparată într-o jumătate de oră. Adăugați fasolea și migdalele fulgi, apoi serviți


Ingrediente

  • ceapă 1, feliate fin
  • ulei de masline
  • file de pulpă de pui fără piele 2, tăiate în fâșii
  • orez basmati 100 g
  • supă de pui 250 ml
  • fasole lată 100 g (greutate cu coajă), cu două păstăi dacă doriți
  • mărar ½ buchet, tocat
  • fulgi de migdale prăjite 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți ceapa pentru un minut în puțin ulei într-o cratiță medie, apoi adăugați puiul și asezonați bine. Se amestecă până se rumenește, apoi se adaugă orezul, se pliază, se adaugă bulionul și se lasă la fiert. Puneți un capac pe tigaie și gătiți timp de 8 minute, apoi adăugați fasolea și gătiți încă 4 minute. Se amestecă prin mărar și se presară peste migdale.

Informatii nutritionale

  • Kcals 493
  • Gras 12.2g
  • Carbohidrați 47,5g
  • Fibră 5.9g
  • Proteină 45.4g
  • Sare 0,6g
#Pilaf #pui #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *