Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pizza cu carnati picant cu broccoli

Pizza cu broccoli și cârnați condimentați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această pizza cu broccoli și cârnați condimentați cu fenicul, chilli și taleggio este delicioasă și se simte ca un adevărat răsfăț. Totuși, este gata în mai puțin de o oră, ceea ce îl face realizabil la jumătatea săptămânii


Faceți această pizza picant cu cârnați, apoi consultați-ne pizza margherita, pizza cu pepperonipizza alba si mai impresionant retete de pizza.

Ingrediente

  • amestec de pâine ciabatta 250 g
  • vârfuri de broccoli cu tulpină subțire 125 g, tăiate la jumătate pe lungime dacă este groasă
  • cârnați de porc 2 (aproximativ 130g), coaja îndepărtată
  • semințe de fenicul 1/2 linguriță, zdrobită grosier
  • pudră blândă de ardei iute un ciupit bun
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ulei de masline
  • taleggio 100g după îndepărtarea coajei, feliată
  • fulgi de chilli un ciupit mare

Metodă

  • Pasul 1

    Se alcătuiește amestecul de pâine și se lasă timp de 20 de minute. Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se fierbe broccoli timp de 2 minute in apa clocotita cu sare apoi se scurge bine.

  • Pasul 2

    Amestecați carnea de cârnați cu feniculul și praful de ardei iute și asezonați. Ciupiți în pepițe mici. Amesteca usturoiul cu 1 lingura ulei de masline.

  • Pasul 3

    Frământați scurt aluatul apoi întindeți-o pe o bază mare de pizza de aproximativ 30 cm. Ungeți uleiul peste aluat apoi acoperiți cu broccoli, taleggio și cârnați. Stropiți peste restul de ulei și coaceți timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine crocant și auriu și cârnații sunt gătiți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 731
  • Gras 40g
  • Saturate 16.4g
  • Carbohidrați 58,8g
  • Fibră 4.2g
  • Proteină 31.7g
  • Sare 4.7g
#Pizza #broccoli #și #cârnați #condimentați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *