Tipul bucătăriei:
Pizza cu broccoli și cârnați condimentați
- serveste 2
- Uşor
Această pizza cu broccoli și cârnați condimentați cu fenicul, chilli și taleggio este delicioasă și se simte ca un adevărat răsfăț. Totuși, este gata în mai puțin de o oră, ceea ce îl face realizabil la jumătatea săptămânii
Faceți această pizza picant cu cârnați, apoi consultați-ne pizza margherita, pizza cu pepperonipizza alba si mai impresionant retete de pizza.
Ingrediente
- amestec de pâine ciabatta 250 g
- vârfuri de broccoli cu tulpină subțire 125 g, tăiate la jumătate pe lungime dacă este groasă
- cârnați de porc 2 (aproximativ 130g), coaja îndepărtată
- semințe de fenicul 1/2 linguriță, zdrobită grosier
- pudră blândă de ardei iute un ciupit bun
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ulei de masline
- taleggio 100g după îndepărtarea coajei, feliată
- fulgi de chilli un ciupit mare
Metodă
-
Pasul 1
Se alcătuiește amestecul de pâine și se lasă timp de 20 de minute. Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se fierbe broccoli timp de 2 minute in apa clocotita cu sare apoi se scurge bine.
-
Pasul 2
Amestecați carnea de cârnați cu feniculul și praful de ardei iute și asezonați. Ciupiți în pepițe mici. Amesteca usturoiul cu 1 lingura ulei de masline.
-
Pasul 3
Frământați scurt aluatul apoi întindeți-o pe o bază mare de pizza de aproximativ 30 cm. Ungeți uleiul peste aluat apoi acoperiți cu broccoli, taleggio și cârnați. Stropiți peste restul de ulei și coaceți timp de 15-20 de minute, până când aluatul devine crocant și auriu și cârnații sunt gătiți.
Informatii nutritionale
- Kcals 731
- Gras 40g
- Saturate 16.4g
- Carbohidrați 58,8g
- Fibră 4.2g
- Proteină 31.7g
- Sare 4.7g