Skip to content

Tipul bucătăriei:

2209

Plăcintă cu pui și ciuperci

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Folosiți resturile de pui fripți în această plăcintă delicioasă de foietaj cu morcov și ciuperci.


Ingrediente

  • pui gătit 300 g, rupte în bucăți
  • morcov 1, tocat
  • ceapă 1, tocat
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • ciuperci 4, feliate subțiri
  • supă de pui 400 ml
  • făină 2 linguri
  • ierburi uscate 1 lingura
  • aluat foietaj 250 g

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se incinge uleiul si se pune totul in afara de aluatul intr-o oala si se fierbe 15 minute sau pana cand legumele sunt fierte. Asezoneaza bine. Puneți umplutura de plăcintă într-un vas mic de plăcintă rezistent la cuptor sau în 2 feluri de plăcintă individuale. Întindeți aluatul foietaj, acoperiți plăcinta și îndepărtați orice exces. Gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc. Serviți cu legume la alegere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 819
  • Carbohidrați 62,9g
  • Proteină 50,8g
  • Gras 42.1g
  • Sare 2,85g
  • Fibră 2.4g
#Plăcintă #pui #și #ciuperci
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *