Tipul bucătăriei:
Plăcintă cu pui și ciuperci
- serveste 2
- Uşor
Folosiți resturile de pui fripți în această plăcintă delicioasă de foietaj cu morcov și ciuperci.
Ingrediente
- pui gătit 300 g, rupte în bucăți
- morcov 1, tocat
- ceapă 1, tocat
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- ciuperci 4, feliate subțiri
- supă de pui 400 ml
- făină 2 linguri
- ierburi uscate 1 lingura
- aluat foietaj 250 g
Metodă
-
Pasul 1
Se incinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7. Se incinge uleiul si se pune totul in afara de aluatul intr-o oala si se fierbe 15 minute sau pana cand legumele sunt fierte. Asezoneaza bine. Puneți umplutura de plăcintă într-un vas mic de plăcintă rezistent la cuptor sau în 2 feluri de plăcintă individuale. Întindeți aluatul foietaj, acoperiți plăcinta și îndepărtați orice exces. Gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc. Serviți cu legume la alegere.
Informatii nutritionale
- Kcals 819
- Carbohidrați 62,9g
- Proteină 50,8g
- Gras 42.1g
- Sare 2,85g
- Fibră 2.4g
#Plăcintă #pui #și #ciuperci