Skip to content

Tipul bucătăriei:

plăcintă cu tamale

plăcintă cu tamale

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

O plăcintă de încălzit pentru șase sau mai multe, făcută din chilli de vită rămase, mămăligă și jalepeños murat. Crusta de brânză de deasupra este probabil cea mai bună parte!


Ingrediente

  • chilli afumat de vită
  • mămăligă 225 g
  • făină simplă 150 g
  • zahăr pudră 1 lingura
  • praf de copt 1 lingura
  • sare 1 lingura
  • ouă 2
  • tot laptele 150 ml
  • unt 70 g, topit
  • jalepeños murate 6 bucati, tocate
  • coriandru ½ buchet mic, tocat
  • cheddar 200g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180c/ventilator 160/gaz 4. Puneți ardeiul de vită în fundul unui vas mare rezistent la cuptor.

  • Pasul 2

    Puneti intr-un bol mamaliga, faina, zaharul, praful de copt si sarea si amestecati. Bateți ouăle, laptele și untul împreună, apoi amestecați-le în ingredientele uscate. Amestecați majoritatea jalepeños cu coriandru și ¾ din brânză.

  • Pasul 3

    Peste chilli se pune mamaliga cu lingura, apoi se presara blatul cu restul de branza si jalepeños. Coaceți 30-40 de minute până devin aurii și fierbinți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 669
  • Gras 31.1g
  • Carbohidrați 63,9g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 31.9g
  • Sare 2.8g
#plăcintă #tamale
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *