Tipul bucătăriei:
Plăcintă rapidă cu pui
- serveste 4
- Puțin efort
Profitați la maximum de restul de pui gătit dintr-o friptură pentru a pregăti aceste plăcinte ușoare de pui – umplute cu un sos cremos de ciuperci, mazăre și pătrunjel și acoperite cu aluat foietaj auriu.
Faceți această plăcintă rapidă cu pui, apoi verificați plăcinta noastră cu pui și praz, plăcintă cu pui la friptură rămase, plăcintă cu pui și chorizo și mai multe rețete de plăcinte.
Ingrediente
- pui gătit 300 g, tocat
- Mazăre congelată 100 g
- pătrunjel o mână, tocată
- crema dubla 2 linguri
- ciuperci de castan 100 g, sferturi
- aluat foietaj Foaie de 375 g
- ou 1, batut la glazura
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se amestecă puiul, mazărea, pătrunjelul, smântâna, ciupercile și se condimentează. Împărțiți între 4 feluri mici de plăcintă.
Tăiați aluatul foietaj în 4. Acoperiți fiecare fel de mâncare cu aluat și tăiați. Ungeți cu ou și coaceți timp de 35 de minute până devin aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 529
- Gras 31.3g
- Carbohidrați 37.2g
- Fibră 1.5g
- Proteină 26.9g
- Sare 0,93g