Skip to content

Tipul bucătăriei:

1527

Plăcinte cu carne de vită, ciuperci și vin roșu

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Carne de vită gătită încet în vin roșu și ierburi până când este suficient de fragedă de la sine, dar acoperită cu o grătar de aluat crocant, este și mai bună. Aceste plăcinte ușoare sunt suficient de inteligente pentru a fi servite la o cină.


Ingrediente

  • ulei de masline
  • friptură slabă la înăbușit 400 g, toată grăsimea îndepărtată și tăiată în bucăți
  • ceapa 2, tăiați în felii subțiri
  • ciuperci nasturi 300 g
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • frunze de cimbru dintr-o crenguță
  • făină 1½ linguriță
  • vin roșu ½ sticla
  • aluat praf 200 g
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 170c/ventilator 150c/gaz 3. Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o caserolă antiaderentă cu capac. Adăugați carnea de vită în loturi și rumeniți peste tot. Scoateți carnea de vită, apoi adăugați ceapa și gătiți până se rumenește. Scoateți ceapa apoi adăugați ciupercile și fierbeți până se colorează ușor.

  • Pasul 2

    Se adaugă carnea de vită și ceapa înapoi în tigaia cu usturoiul și cimbru, se fierbe un minut apoi se presară peste făină și se amestecă bine. Adăugați treptat vinul, amestecând și lăsați să fiarbă. Sezon. Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți timp de 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.

  • Pasul 3

    Scoateți și dați cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Împărțiți carnea de vită în 4 feluri mici de plăcintă. Întindeți aluatul subțire, tăiați aluatul în fâșii subțiri și folosiți-l pentru a face o rețea peste blatul vaselor. Ungeți cu ou pentru a glazura. Gatiti inca 30 de minute pana cand aluatul devine crocant si auriu.

Informatii nutritionale

  • Kcals 535
  • Carbohidrați 37.4g
  • Proteină 29.4g
  • Gras 27.5g
  • Sare 0,75g
  • Saturate 9.2g
  • Fibră 2.9g
#Plăcinte #carne #vită #ciuperci #și #vin #roșu
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *