Skip to content

Tipul bucătăriei:

Swede and Bacon Pie

Plăcinte cu slănină și suedeză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Rădăcinile de iarnă, cum ar fi suedeza și morcovul, fac o umplutură minunată de plăcintă combinată cu slănină crocantă și acoperită cu piure cremos. Conținutul ridicat de legume din această rețetă aduce o contribuție bună la 5 pe zi.


Ingrediente

  • slănină din spate 6 felii, tăiate din toată grăsimea
  • ulei de masline
  • ceapă 1, tocat
  • suedez 1 mare, decojit și tăiat cuburi
  • morcov 1, decojit si feliat
  • supă de pui 400 ml
  • pătrunjel o mână mică, tocată
  • cartofi 4 mari, decojite și tăiate la jumătate

Metodă

  • Pasul 1

    Pune baconul într-o tigaie antiaderentă cu 1 lingură ulei de măsline și gătește până se rumenește și devine crocant. Scoateți și rumeniți ceapa în același ulei. Întoarceți baconul în tigaie împreună cu suedeza și morcovul și asezonați bine. Turnați supa de pui, acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul. Împărțiți între 4 feluri de plăcintă individuale. Țineți de cald.

  • Pasul 2

    Între timp, fierbeți cartofii în apă clocotită până când se înmoaie (aproximativ 8 minute). Scurgeți și răciți, apoi pasați. Puneți cu lingură amestecul de swede, păstrând cartofii pufos și stropiți cu condimente. Prăjiți până când cartoful începe să se rumenească.

Informatii nutritionale

  • Kcals 313
  • Carbohidrați 50,5g
  • Proteină 15.7g
  • Gras 6.8g
  • Sare 1,93g
  • Saturate 1.2g
  • Fibră 8.1g
#Plăcinte #slănină #și #suedeză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *