Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Cacciatore de pui

Pui cacciatore

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Uşor

Preparați acest cel mai bun pui cacciatore cu sos de roșii cherry pentru o cină ușoară în noaptea de săptămână. Serviți cu o pastă scurtă, cum ar fi fusilli, sau un castron mare de cartofi prăjiți cu ulei de măsline și rozmarin


Încercați acest pui cacciatore, apoi consultați mai multe rețete de roșii, cum ar fi supa noastră de roșii, pastele cu roșii și ratatouille.

Ingrediente

  • ceapă 1, tocat fin
  • catei de usturoi 2, zdrobit
  • ulei de masline
  • roșii cherry la conserva 2 x 400 g
  • mascarpone 4 linguri
  • busuioc proaspăt mână
  • piept de pui 6, pielea pe

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Prăjiți ceapa și usturoiul în 3 linguri de ulei de măsline până se înmoaie, dar nu se colorează. Adăugați roșiile, condimentați apoi fierbeți timp de aproximativ 10-15 minute până când sunt dense și lucioase. Luați focul și adăugați mascarpone și jumătate de busuioc, rupte grosolan. Se incinge putin ulei intr-o tigaie apoi se prajesc pieptul de pui pe ambele parti pana devin aurii. Pune puiul într-o tavă rezistentă la cuptor și toarnă peste sos. Gatiti 25-30 de minute sau pana cand puiul este fiert. Presarati peste busuiocul ramas si serviti.

Informatii nutritionale

  • Kcals 312
  • Gras 16.1g
  • Carbohidrați 6.9g
  • Fibră 2g
  • Proteină 35.2g
  • Sare 0,87g
#Pui #cacciatore
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *