Tipul bucătăriei:
Pui cacciatore
- serveste 6
- Uşor
Preparați acest cel mai bun pui cacciatore cu sos de roșii cherry pentru o cină ușoară în noaptea de săptămână. Serviți cu o pastă scurtă, cum ar fi fusilli, sau un castron mare de cartofi prăjiți cu ulei de măsline și rozmarin
Publicat:
Încercați acest pui cacciatore, apoi consultați mai multe rețete de roșii, cum ar fi supa noastră de roșii, pastele cu roșii și ratatouille.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat fin
- catei de usturoi 2, zdrobit
- ulei de masline
- roșii cherry la conserva 2 x 400 g
- mascarpone 4 linguri
- busuioc proaspăt mână
- piept de pui 6, pielea pe
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190C/ventilator 170C/gaz 5. Prăjiți ceapa și usturoiul în 3 linguri de ulei de măsline până se înmoaie, dar nu se colorează. Adăugați roșiile, condimentați apoi fierbeți timp de aproximativ 10-15 minute până când sunt dense și lucioase. Luați focul și adăugați mascarpone și jumătate de busuioc, rupte grosolan. Se incinge putin ulei intr-o tigaie apoi se prajesc pieptul de pui pe ambele parti pana devin aurii. Pune puiul într-o tavă rezistentă la cuptor și toarnă peste sos. Gatiti 25-30 de minute sau pana cand puiul este fiert. Presarati peste busuiocul ramas si serviti.
Informatii nutritionale
- Kcals 312
- Gras 16.1g
- Carbohidrați 6.9g
- Fibră 2g
- Proteină 35.2g
- Sare 0,87g