Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui condimentat cu iaurt cu migdale si orez coriandru

Pui condimentat cu iaurt cu migdale si orez coriandru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Puiul este gătit în iaurt Madras condimentat cu ardei iute roșu; servit pe orez coriandru și acoperit cu fulgi de migdale. O masă delicioasă pentru doi, gata în doar 30 de minute.


Ingrediente

  • iaurt natural 150 ml
  • madras sau altă pastă de curry indian 1 lingură
  • piept de pui 2
  • unt
  • ceapă 1, tăiat în jumătate și feliat
  • păstăi de cardamom 3, zdrobit
  • orez basmati brun 150 g
  • supă de pui 350 ml
  • fulgi de migdale 1 lingura, prajita
  • ardei iute roșu 1, tocat fin (optional)
  • coriandru ½ buchet, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă iaurtul și pasta de curry și se amestecă cu pieptul de pui. Se încălzește un buton de unt într-o tigaie mare, puțin adâncă, cu un capac. Gatiti ceapa si cardamomul timp de 5 minute, apoi adaugati orezul si supa.

    Aduceți la fiert, acoperiți și gătiți până când se absoarbe tot bulionul și orezul este fraged (ar putea fi necesar să adăugați puțin mai mult bulion). Prăjiți sau grătar piepții de pui până devin aurii și fierți.

    Se amestecă migdalele, ardeiul iute și coriandru prin orez. Tăiați piepții felii și așezați deasupra orezului.

Informatii nutritionale

  • Kcals 591
  • Gras 14.1g
  • Saturate 3.9g
  • Carbohidrați 67,4g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 53.2g
  • Sare 1.7g
.
#Pui #condimentat #iaurt #migdale #orez #coriandru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *