Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui parmezan crocant cu usturoi și broccoli cu lămâie

Pui crocant cu parmezan cu usturoi și broccoli cu lămâie

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Mesele ușoare de la mijlocul săptămânii implică adesea pui. Această rețetă crocantă de pui pane cu o parte de broccoli proaspăt cu lămâie este ușor de făcut într-o zi a săptămânii.


Încercați acest pui cu parmezan și usturoi, apoi verificați puiul nostru clasic Kiev.

Ingrediente

  • file de pulpă de pui fără piele 4
  • parmezan 50 g, ras fin
  • pesmet alb 50 g
  • făină 1 lingura
  • ou 1, bătut
  • brocoli 1 cap mic, rupt în florete
  • unt 25 g
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • lămâie ½, cu coaja si zeama

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Condimentează pulpele de pui. Amestecați parmezanul și pesmetul pe o farfurie plată și puneți făina și oul pe farfurii separate. Ungeți fiecare pulpă cu făină, pudând excesul, apoi înmuiați în ou și rulați în pesmet. Așezați-vă pe un grătar peste o tavă și coaceți timp de 40 de minute până devin crocante și aurii.

  • Pasul 2

    Se fierbe sau se fierbe broccoli la abur până se înmoaie, apoi se scurge. Topiți untul într-o tigaie și sfârâiți ușor usturoiul timp de 2-3 minute. Adăugați sucul și coaja de lămâie și asezonați. Se amestecă cu broccoli și se servește cu puiul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 576
  • Gras 27.5g
  • Carbohidrați 26.3g
  • Fibră 4g
  • Proteină 57,5g
  • Sare 1,68g
#Pui #crocant #parmezan #usturoi #și #broccoli #lămâie
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *