Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pui crocant cu parmezan și prosciutto

Pui crocant cu parmezan și prosciutto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Acest preparat sănătos și simplu italian folosește doar 4 ingrediente și este gata în 20 de minute.


Ingrediente

  • piept de pui fara piele 2
  • parmezan 2 linguri, ras
  • prosciutto 2 felii
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Ștergeți ușor puiul cu un sucitor până la aproximativ 2 cm grosime, apoi condimentați bine. Presărați parmezan pe o parte și înfășurați prosciutto. Încinge o tigaie antiaderentă cu o linguriță de ulei de măsline. Prăjiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte la foc mediu-înalt sau până când este fiert. Se serveste cu o salata de rucola.

Informatii nutritionale

  • Kcals 229
  • Gras 7.9g
  • Carbohidrați 0,1g
  • Proteină 39,5g
  • Sare 0,71g
#Pui #crocant #parmezan #și #prosciutto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *