Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pui pane

Pui crocant cu pesmet de boia afumată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Pulpele de pui dezosate sunt ieftine și mult mai aromate decât pieptele. Boia de ardei afumată din pesmetul crocant oferă o senzație spaniolă preparatului finit


Ingrediente

  • pulpe de pui dezosate și fără piele 18-20 mici sau 10 mari
  • boia afumată 1 lingura
  • făină pentru acoperire
  • ouă 2, bătut
  • pesmet proaspăt fin 450g
  • ulei de masline sau pulverizați ulei de măsline pentru prăjire

SOS de coriandru

  • ceapa rosie 1 mic, taiat cubulete
  • usturoi 1 cuișoare, tocat
  • otet de vin alb 2 linguri
  • coriandru 1 buchet mare, tocat marunt
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Se incinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se presara puiul cu boia de ardei si se asezoneaza. Pudrați cu făină, înmuiați în ou, apoi rulați în pesmet. Aranjați pe un suport pe o tavă de copt. Stropiți cu ulei de măsline sau stropiți puțin dintr-o sticlă. Asezonează din nou. Coaceți timp de 40 de minute până devine crocant și rumenesc.

  • Pasul 2

    Între timp, faceți sosul de coriandru. Amestecați ceapa și usturoiul cu oțetul, apoi adăugați coriandru. amestecați suficient ulei de măsline pentru a face un sos gros. Sezon. Serviți într-un castron mic cu puiul și cartofii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 403
  • Gras 14g
  • Saturate 2.8g
  • Carbohidrați 37.9g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 33.7g
  • Sare 1.2g
#Pui #crocant #pesmet #boia #afumată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *