Tipul bucătăriei:
Pui curry udon
- serveste 2
- Uşor
Un bun curry de pui în stil japonez. Făcut cu tăiței udon și pastă ușoară de curry, este sănătos, reconfortant și ușor. Făcută pentru a împărți, este cea mai bună masă la mijlocul săptămânii pentru doi.
Încercați această rețetă de udon curry de pui, apoi consultați curry-ul nostru de pui katsu, curry de pui și broccoli japonez, curry panang și alte rețete de curry de pui.
Ingrediente
- ceapă 1, tocat fin
- piept de pui 2, tăiate în bucăți
- pudră de curry blândă sau roux de curry japonez S&B
- faina de porumb 2 lingurite
- supa tare de pui 300 ml
- Fasole verde 100 g, tăiate la jumătate și albite
- taitei udon 2 portii (fie uscate, fie gata de utilizare)
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ceapa în puțin ulei până se înmoaie, apoi adăugați puiul și prăjiți până se fierbe. Adăugați pudra de curry (sau blocul mărunțit) și făina de porumb și amestecați timp de 1 minut, apoi amestecați supa și fierbeți totul împreună. Se amestecă fasolea verde.
-
Pasul 2
Gătiți tăițeii udon sau clătiți tăițeii gata fierți în apă clocotită pentru a le încălzi. Împărțiți între două boluri și puneți cu lingura peste curry.
Informatii nutritionale
- Kcals 372
- Gras 4.4g
- Carbohidrați 46.4g
- Fibră 8.1g
- Proteină 35.9g
- Sare 1.3g