Tipul bucătăriei:
Pui din Caraibe cu sos de ceapa primavara
- serveste 2
- Puțin efort
Această rețetă de pui din Caraibe cu sos de ceapă primăvară este plină de arome delicioase, proaspete și pline. În plus, este gata în doar 30 de minute și are un conținut scăzut de grăsimi și calorii, făcându-l masa perfectă la mijlocul săptămânii.
Ingrediente
- pulpă de pui 4 fileuri fără piele, tăiate din toată grăsimea
- pudra de curry 1 lingura
- orez basmati 100 g
- Tavă de 200 g, clătită și scursă
sos
- ulei de masline 1 lingura
- tei 1, suc și zestă
- arpagic buchet mic, tocat
- ceapa verde 6, tocate fin
- ardei iute verde 1, fără sămânță și tocată mărunt
- usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
Metodă
-
Pasul 1
Frecati puiul cu pudra de curry si asezonati. Grill timp de 5 minute pe fiecare parte. Gatiti orezul si incalziti fasolea.
-
Pasul 2
Combinați ingredientele pentru sos (cu excepția coajei de lime), condimentați și amestecați cu 2 linguri de apă clocotită. Se lasa 5 minute si se amesteca.
-
Pasul 3
Amestecați orezul și fasolea, acoperiți cu pui și turnați peste sos. Se presara cu coaja de lamaie pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 472
- Gras 11.3g
- Carbohidrați 54.6g
- Fibră 6.3g
- Proteină 41.2g
- Sare 1.07g
#Pui #din #Caraibe #sos #ceapa #primavara